Turisme i Patrimoni a Potries

Programació del Porrat de Sant Blai
Programació
Programació Completa del Porrat de Sant Blai 2018
TRIES ART del 26 al 28 de gener - PORRAT del 2 al 4 de febrer
START'18 La Celebració internacional de l'escultura contemporània
Programació TRIES-ART
Del 26 al 28 de gener de 2018
Mercat Gastronòmic
Mercat gastronòmic i de la Terra, C/De Dalt, Plaça del Cup i Plaça Ajuntament: espai dedicat per a satisfer els nostres paladars, combinant productes tradicionals, de la terra, de proximitat, ecològics i sense intermediàries.
RUTA EXCURSIONISTA “ELS CAMINS DE SOTAIA. PAISATGES CULTURALS DE L’AIGUA”
DISSABTE 3 DE FEBRER – PORRAT DE SANT BLAI RUTA EXCURSIONISTA “ELS CAMINS DE SOTAIA. PAISATGES CULTURALS DE L’AIGUA” Duració: 3 hores i 30 minuts -- Dificultat: baixa -- Distància: 7km Cost: 3€ (inclou autobús de tornada, a les 17.15h des de Potries)
Excursions Etnobotàniques
Excursió sobre plantes mengívoles a càrrec d’Ausiàs Jordà i Antoni Orengo. Excursió “EntreArrels” de la mà de l’ambientòleg Ismael Aznar i l’etnobotànic Daniel Climent
Representació de l’obra de titelles “Sant Blai i la seua relíquia”.
Representació de l’obra de titelles “Sant Blai i la seua relíquia”. Casa de la Cultura. Entrada 2€
Estrena en la Safora càrrec de Santi Hernández i Matilde Alcaraz
Estrena en la Safor del documental “La via verda Alcoi – Gandia. Serpis de Ferro. El tren dels anglesos” a càrrec de Santi Hernández i Matilde Alcaraz
Presentació del llibre d’Antoni Orengo.
Presentació del llibre “Herbari excursionista. Guia de les 111 plantes més freqüents i útils per al senderista valencià” d’Antoni Orengo.
LA CUINA CASSOLERA
L’OLLETA I DOLÇOS DE SANT BLAI
Campanya Escolar
Informació de la campanya escolar del Porrat de Sant Blai 2018, destinada per a qualsevol centre educatiu. Més informació en visit@potries.eu i 962800588, extensió 2.
Activitats del 26 al 28 de Gener
EXPOSICIONS en Casa senyorial S.XVII - Casa Ajuntament
“Mostra de pintures i escultures contemporànies de Robert Ward”, “Joan Pellicer, la saviesa de les nostres plantes” “El treball de camp, sobre plantes mengívoles, d’Antoni Orengo”. Casa Ajuntament – Casa senyorial del segle XVII de 10 a 20h.
Encontre de Cors
DIUMENGE 28 GENER 17.30 Encontre de Cors, església parroquial, amb la participació de: Cor de Sant Blai de Potries, Coral Benirredrà i Coro Lillo Juan de la A.C. Ball i Art de Sant Vicent del Raspeig.
II Sarau
12.00 II Sarau popular de balls tradicionals, amb l’actuació de la Rondalla de l’Agredolç. Convidem a tothom a vindre a ballar jotes, fandangos, seguidilles i la resta de balls. Plaça de l’ajuntament.

tiempo en Potríes

Rep per mail les nostres notícies, novetats i agenda cultural
Nom: 
Email: 
Confirmar Email: 
 
 
www.flickr.com
Elementos de ajuntamentdepotries Ir a la galería de ajuntamentdepotries